Gotländska skriver nytt 2-årskontrakt

Jennifer Hellgren. Foto: Henrik Norragård

Säsongen 2016/2017 förstördes av en korsbandsskada men nu är rappa och tekniska Jennifer Hellgren redo för spel igen. Sportkommitén kan därför glatt meddela att Jennifer nu skriver ett nytt 2-årskontrakt med Endre IF. En rutinerad och viktig kugge i vårt lagbygge. 

Under kvartsfinalspelet för drygt ett år sedan skadade sig Jennifer och har inte varit tillgänglig för spel sedan dess. Hon har under de senaste säsongerna varit en tuff och stabil poänggörare som nu kommer att få en allt större roll i vårt lagbygge. Jennifer har nu målmedvetet tagit sig igenom en tuff rehabperiod och är nu starkare än någonsin. Nu väntar en försäsong där Jennifer kan fortsätta att förbereda sig och hon kommer vara helt redo att kliva in på planen igen och göra comeback när serien startar efter somaren.  

Kommentar Jennifer Hellgren: Jag är äntligen tillbaka efter en lång och tuff rehabperiod efter korsbandsskadan och jag är mer laddad än någonsin på att lira innebandy igen. Jag trivs otroligt bra på Gotland och i laget så det var självklart för mig att stanna kvar här. Nu ser jag verkligen fram emot ännu en rolig säsong med Endre IF.

Kommentar Jonas Åström, sportkommittén: Jennifer har haft en tuff säsong och krigat på hårt med sin rehabilitering. Det känns oerhört kul att hon nu är redo igen. Jennifer är trots sin ålder en rutinerad SSL-spelare som kommer att vara hungrigare än någonsin. Hon blir en viktig kugge för framtiden.


För eventuela frågor

Jonas Åström, sportkommittén: 072-242 00 24