Nyheter

Stötta Endre IF - Välj idrottsel hos GEAB

Välj idrottsel hos GEAB

Ni vet väl om att ni kan välja idrottsel hos GEAB och på så vis stötta Endre IF? Många av er är redan kunder hos GEAB och nu är det enkelt att stötta din favoritförening! Ett enkelt sätt att bidra till vår verksamhet.

Läs mer...

INTERVJU: Frida Eriksson är Endres färskaste nyförvärv

Frida Eriksson Endre IF
Backen Frida Eriksson, ursprungligen från Sandviken, har tidigare spelat i SSL med IBF Falun och FBC Uppsala (nu IK Sirius). Senast kommer hon från en säsong i Zug United i den Schweizisk högstaligan. Frida vänder nu hem till Sverige igen och valet föll då på Gotland och Endre IF. 

Läs mer...

Albin Skur: Endre IF är en välstyrd förening med tydliga mål och ramar

Foto: ActionPix/Jesper Jansson

Albin Skur är Farstasonen som inte blev någon större innebandystjärna men nu får kliva rakt in i hetluften i Svenska Superligan. Hos Endre IF kommer den 22-åring innebandynörden stärka upp marknadskommittén och vara ledare i Akademilaget som ingår i den ungdomssatsning som presenterats inför kommande säsong.

Läs mer...

PRESSMEDDELANDE: Albin Skur klar för Endre IF

Albin Skur

Endre IF är stolta att kunna meddela att vi lyckats rekrytera Albin Skur till Endre IF och den fortsatta satsningen på vår föreningsutveckling. 21-åringen från Farsta i södra Stockholm är klar för en flytt till Endre IF och Gotland till säsongen 2017/2018.

Läs mer...

TRÄNINGSTURNERING 1-3 SEPTEMBER 2017

Välkommen till Gotland och Endre IF:s träningsturnering 1-3 september med spel i ICA Maxi Arena.

Endre IF:s träningsturnering för flickor med spel i Gotlands stora arena i Visby.

 

Läs mer...

ENDRE IF:S GOTLAND GOALIE CAMP 3 – 6 AUGUSTI 2017

Gotland Goalie Camp är ett målvaktsläger för målvakter födda 2002-2008. Både tjejer och killar är välkomna!
Lägret hålls i Visby under vecka 31 och går på dagtid, där två innebandypass, annan aktivitet samt lunch och mellanmål ingår i dagens schema.

Läs mer...

Årsmöte Endre IF

KALLELSE
till årsmöte med Endre IF måndagen den 12 juni 2017 i endre bygdegård

Årsmötet startar kl. 18.00
* sedvanliga årmötesförhandlingar
* vi bjuder på smörgåstårta
* presentation av nyheter inför kommande säsong

Alla medlemmar och föräldrar hjärtligt välkomna!

 

 

Gotländska skriver nytt 2-årskontrakt

Säsongen 2016/2017 förstördes av en korsbandsskada men nu är rappa och tekniska Jennifer Hellgren redo för spel igen. Sportkommitén kan därför glatt meddela att Jennifer nu skriver ett nytt 2-årskontrakt med Endre IF. En rutinerad och viktig kugge i vårt lagbygge. 

Läs mer...

PRESSMEDDELANDE: Endre IF flyttar upp egen produkt

Gotländska sjuttonåringen Clara Gottberg blir nästa talangfulla spelare att ta klivet upp och på heltid represnetera A-laget i SSL. Gottberg vann förra säsongen poängligan i division 1 Södermanland med 20 mål och 14 assist på 14 matcher och hann också med att göra debut i SSL.

Läs mer...

PRESSMEDDELANDE: Endre IF förlänger med Stina Ander

Stina Ander. Foto: Lennart Roos

Den hårdskjutande backen Stina Ander förlänger med Endre IF och kontraktet sträcker sig över säsongen 2017/2018. I och med förlängningen blir det lite av en nystart för Stina som fick förra säsongen förstörd av en knäskada. Stina har nu opererat sig och är i full gång med sin rehabilitering och uppbyggnadsträning inför nästa säsong. 

Läs mer...

Moa Svanström är Årets rookie i SSL

Moa Svanström. Foto: Lennart Roos

Vår brytningssäkra försvarsklippa Moa Svanström värvades från RIG Umeå inför säsongen 16/17 och har haft en utvecklingskurva som pekat spikrakt uppåt i Endre. Efter sin fina säsong utses hon nu till Årets Rookie i SSL av Innebandymagazinet och landets SSL-tränare. Det ska bli otroligt spännade att följa Moa under de kommande säsongerna i Endretröjan. 

Läs mer...

INTERVJU: Clara Gottberg vann poängligan i division 1

Clara Gottberg, Endre IF. Foto: Lennart Roos

Förutom vårt representationslag i SSL denna säsong har vi även haft ett lag som huserat i division 1. Laget placerades sig efter fjorton omgångar på en fjärde plats i tabellen och en stark bidragande orsak till det var forwarden Clara Gottberg som efter 20 mål och 14 målgivande passningar vann poänligan.

Läs mer...

Pressmeddelande: Landslagsmålvakt klar för Endre IF

Thea Ekholt. Foto: Endre IF

22-åriga målvakten Thea Ekholt värvas från norska elitserieklubben Sagene och var tidigare under säsongen med och tog det norska landslaget till VM. Förra veckan mottog Thea priset som Årets Spelare i Norge 2016/2017. Kontraktet sträcker sig över de två kommande säsongerna.

Läs mer...

Pressmeddelande: Endre IF värvar allsvensk måldrottning

Erika Nilsson. Foto: bilderna.it

Sportkommittén kan glatt meddela att den notoriske målskytten Erika Nilsson från allsvenska Hovshaga AIF, som i helgen besökte Gotland och klubben, nu är klar för Endre IF. Kontraktet sträcker sig fram till 2019.

Läs mer...

Pressmeddelande: Huvudtränare Alexander Brinkmann förlänger med Endre IF

Alexander Brinkmann. Foto: Lennart Roos

Sportkommittén i Endre IF är stolta och glada över att kunna presentera en förlängning med Alexander Brinkmann som har gjort ett fantastiskt jobb under sina två år i Endre IF. Kontraktet sträcker sig över tre år och innefattar även att Alexander blir deltidsanställd i klubben. 

Läs mer...

Pressmeddelande: Lagkaptenen Olivia Ruthström förlänger med Endre IF

Olivia Ruthström

Endre IF och sportkommittén kan glädjande meddela att backen och lagkaptenen Olivia Ruthström blir kvar i klubben även nästa säsong. Oliva, med Endre IF som moderklubb, tog över kaptensbindeln inför den här säsongen och är nu klar för ytterligare en säsong med Endre IF.

Läs mer...

Pressmeddelande: Backen Elin Gabrielsson förlänger till 2019

Elin Gabrielsson Endre IF

Sportkommittén i Endre IF kan glädjande meddela att ytterligare en nyckelspelare blir kvar i klubben. Spelskicklige backen Elin Gabrielsson med landslagsmeriter har skrivit på för ytterligare två säsonger. 

Läs mer...

Norsk landslagskapten förlänger med Endre IF

Karen Farnes

Endre IF och sportkommittén kan glädjande meddela att den norska landslagskaptenen Karen Farnes väljer att fortsätta sin satsning i Endre IF. Hon kommer därmed göra sin femte säsong i klubben och skrev i dagarna på ett nytt kontrakt som sträcker sig över säsongen 2017/2018

Läs mer...

Inbjudan till föräldraprojekt

Till alla föräldrar som har barn i Endre IF:s verksamhet! För ditt barns bästa - hur engagerad ska man vara som förälder.

Läs mer...

Sophia Lundmark förlänger med Endre IF

Sophia Lundmark, Endre IF

Endre IF och sportkommittén kan glädjande meddela att målvakten Sophia Lundmark väljer att fortsätta sin satsning i Endre IF. Sophia gör just nu sin tredje säsong med klubben och det nya kontraktet sträcker sig över kommande säsong. 

Läs mer...

Sara Steen skriver treårskontrakt med Endre

Sara Steen, Endre IF

Endre IF och sportkommittén kan glädjande meddela att landslagsspelaren och den egna produkten Sara Steen har bestämt sig. Sara Steen skriver långtidskontrakt och förlänger med Endre IF till 2020.

Läs mer...

Vill Du börja spela innebandy!

Skolor

Nytt datum!

29april17

 

 

Endre IF förnyar ledarstaben inför säsongen 2016/2017

Det sker förändringar Endre IF´s ledarstab inför säsongen 2016/2017. Sportkommittén är stolta över att kunna presentera Emma Bergentoft, Felix Sundh och Elin Höögh som tillsammans med Alexander Brinkmann, Joakim Sjöstrand, Camilla Wahlström och Erika Rosenqvist kommer leda Endre IF kommande säsong.

Läs mer...

Är du den Endre IF söker ?

Endre behöver utöka med två medhjälpare till jumbotron och två personer som kan vara behjälpliga med filmandet av våra hemmamatcher.

Vid intresse mejla: 

Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.

 

Läs mer...

Endre IF värvar teknisk forward

Endre IFs sportkommitté är väldigt glada att kunna presentera att forwarden Alva Olofsson skrivit ett tvåårskontrakt med klubben. Alva kommer närmast från Hudik/Björkberg men har innan dess kommer hon från ett framgångsrikt RIG (riksinnebandygymnasiet) där hon haft äran att vara lagkapten.

Läs mer...

Poängstark forward tar steget upp i A-laget

Endre IFs sportkommitté är väldigt glada att kunna presentera att forwarden Lina Ahlqvist
tar steget upp i A-laget. Lina är en poängstark och teknisk forward. De senaste två säsongerna i B-laget har Lina gjort 82 poäng på 29 tävlingsmatcher fördelatpå 52 mål och 30 assist.

Läs mer...

FC Gute Tackar Endre IF mfl.

FC Gute tackar ICA Maxi, Endre IF, Visby Ladies, Visby AIK och Kappelshamns IK för att ni ställde er bakom insamlingen av kvitton på ICA Maxi kundkväll i torsdags. Den ger FC Gute grundplåten till en fond till Alex Backéus Minne.

Läs mer...

KALLELSE

TILL ÅRSMÖTE MED ENDRE IF

ONSDAGEN DEN 29 JUNI 2016

I ENDRE BYGDEGÅRD

 

Läs mer...

Målskytt klar för Endre!

Den värmländska storskytten Linnea Wallgren har skrivit på för 2 säsonger i Endre. Linnea gjorde 20 poäng på de 15 matcher hon hann spela innan en knäskada avbröt säsongen. Knät är nu opererat och Linnea kämpar hårt med sin rehab och målet är att hon ska vara tillbaka runt jul. Vi är övertygade om att hon kommer komma tillbaka till samma fina form och även utvecklas ytterligare hos oss de kommande 2 åren.

Läs mer...

Endre IF värvar teknisk forward

Endre IFs sportkommitté är väldigt nöjda med att forwarden Elin Roos skriver ett tvåårskontrakt med klubben. Elin kommer närmast från Huddinge IK och hon är en teknisk forward med bra dragskott och ett fint spelsinne. Elin blev i dagarna uttagen till topp- och talangprogrammet där även Endres Anna Moberg och Stina Ander finns med.

Läs mer...

VM-guld för Endres Moa Svanström!

I helgen vann Endres nyförvärv Moa Svanström VM-guld med det svenska U19-landslaget.

Sverige vann över Finland med 6-3 i finalen.

Endre gratulerar Moa för hennes fina insatser i VM och till VM-guldet!

Läs mer...

Endre IF värvar meriterad och kraftfull forward

Endre IFs sportkommitté är mycket glada att presentera att Sani ”Klingan” Klinga väljer att skriva ett tvåårskontrakt med klubben. Klingan kommer närmast från Huddinge IK där hon varit har varit en ledande spelare och lagkapten de senaste säsongerna. Klingan har också meriter från finska landslaget där hon totalt har gjort 15 stycken A-landskamper.

Läs mer...

Talang flyttas upp till A-laget

Endre IF kan idag meddela att den egna produkten Emilia Hammarskjöld skrivit på ett 2 å

Att kunna flytta upp en egen produkt känns fantastiskt roligt och vi är övertygade om att Emilia kommer utvecklas massor under de kommande 2 säsongerna i en tuffare miljö. Emilia kommer med sitt fysiska spel vara jobbig för alla SSL forwards ute i landet.

Läs mer...